Cafe Bright Side

Carnaval zit erop

februari 2015

Carnaval-21-02-2015-1Zo de carnaval zit er op. En ik moet zeggen het is weer super geweest dit jaar.
De sfeer was dinsdag nacht weer als vanouds. Alleen maar gezellige mensen binnen.
Geen ruzie of andere gekkigheid heden. Nee het was geweldig.
Ook de groep uit de Walsberg die de brightside wagen vertegenwoordigde hebben het top gedaan.
Samen met prins Rutger en prinses Willeke was het weer geweldig.
Nu even dan de roddels. Volgens mij zijn deze niet meer bij te houden. Zeker onder het personeel.Terwijl de relatie tussen Niels en Evy nog steeds niet afgesloten is gaan beide op de vertier toer.

Van Bobbie naar Kenny . En onze Niels met Suzanne van Gog. Rob Jacobs blijft aan fleurten met Lizza. Mark van de Wijer houd gelukkig nog goed stand met Loesje. Bobbie jaa dan zijn we drie bladzijdes verder dus laat ik daar maar geen uitspraak over doen voordat de halve brightside grills huilend in bed ligt . Prins Ruthger kust met Kim Verhoeven. Michel kust met iedereen volgens Cas die jonger is dan 12 jaar. Maar Cas hij is ook echt een kindervriend.   Misschien is dat wat voor Evy. Dan hebben we een Flugel koning in de brightside. Cas is de gelukkige. Maar het is ook niet zo moeilijk om te winnen van qq Cas en Tom Janssen en niet te vergeten Rob Jacobs.

Verder moet ik zeggen dat ons brightside Dj team het geweldig heeft gedaan Bots, Marciano, Kenny , Tom van leeuwen , tjekker. Dank je wel. Ook Dennis en Gradje uit Liessel gingen helemaal los top Jongens. Feest Dj Ruud begreep het niet zo. Met heel veel kapsones het podium op dan

Carnaval-21-02-2015-2hij zelf een stroom storing doordat zijn opblaas spullen tegen onze dure lampen aan vlogen. En vervolgens verlaat hij het podium zonder het publiek te bedanken. We zeggen niks van zijn muziek die hij op een voortreffelijke manier ten gehoren brengt. Maar met zoveel kapsones wens ik hem veel succes op alle festivals. Wat is zo’n Paul Elstak dan een ras artiest op elk gebied. Heb jij al een voordeel ticket voor 9 zero kunnen bemachtigen want zij vliegen de deur uit.

Zo en ZSV is weer bijna kampioen. Laten we hopen dat ze zo tegen het einde van de competitie niet met een slappe band komen te zitten.

Groetjes en tot vanavond in de brightside!!

Carnaval-21-02-2015-3