Cafe Bright Side

De carnaval zit erop !!!

februari 2009

Zo de carnaval zit er op en het was mijn feestje wel echt super gezellig.
Elke dag lekker volle bak. Van vrijdag tot en met dinsdag nacht 1 groot feest.
Geweldige wagens allemaal helemaal super. Alleen over de deurnese optocht hebben wij toch wel grote vraag tekens. Geen bier tijdens de optocht zo luid het reglement en als je dan een prinsen wagen van deurne voorbij ziet trekken met een biertje in de hand dan moet je, je eigen gaan afvragen waar zij mee bezig zijn. Ook wagens die gewoon een biertje drinken vallen daar in de prijzen.. Laten wij even duidelijk zijn voor mij mag het allemaal zo. Maar stel dan niet van die gekke regels op. En doe gewoon zoals wij dat in de zeilberg doen.
Iedereen van de bright heeft zich geweldig gedragen in de optochten en daar ben ik ook bijzonder trots op. Elke wagen met zoveel plezier dat is pas echt een straat feest.
De bad apen en de pils kabouters hebben het meeste geluk gehad. Zij hadden op zondag drie keer stukken. Maar gelukkig door goede inzet van de Jongens en sommige ouders hebben zij toch alle optochten uit kunnen rijden. Ook wil ik natuurlijk mijn personeel bijzonder bedanken voor het geweldig feest in de bright. Voor sommige waren het echt zware dagen. Tot een uur of zes kei hard werken en dan een uur of negen alweer op de carnavals wagen dat is toch echt super ! Onze deejay’s hebben zich weer van de allerbeste kant laten zien. Ruud van de elsen die al weken bezig is om voor iedereen de juiste jingles te maken . Liedje te maken. Han en tjekker die zondag weer de sterren van de hemel draaide En Guus en Theun de nieuwe deejay’s van de bright die zich voortreffelijk hebben bewezen . Ook onze prins adje heeft de carnaval overleeft met zijn prinses Anita . Al hadden wij daar van te voren wel eens een vraag teken bij. Maar gelukkig na vijf dagen 1 groot feest zijn de meesten carnavals boten weer gezonken en verzopen. Gaan we weer verder met de orde van de dag. Zaterdag avond hebben wij nog zeker iets bijzonders in petto. En ga er van uit dat het weer zo’n geweldig feestje wordt. Ik zou zeggen iedereen bedank voor het bezoek aan de bright tijdens de carnaval en kom zeker nog eens langs !! Groetjes en tot brightside !!!
Wist u datje komt maandag met wat pikante berichtjes natuurlijk !!!
Groetjes jos !!