Cafe Bright Side

Prins

november 2010

Zo we hebben al weer een nieuwe prins en prinses in the bright.
Mark Kuipers en onze Robin. Het scheelde dan ook maar een haartje of de kactus boer had gewonnen Nu die nomineren we volgend jaar maar weer.
Men moet het ijzer smeden als het heet is.
En dan die gekke scheid aan de bazen dag. Wat een feestje .
Ja het was echt gezellig. Susan van lieshout ging helemaal los.
Top om te zien hoe zij kan feesten.
Zo nu eerst een Bavaria. Guus maakt er weer een feestje van komende week.
Verder hebben we van het weekend de lekkerste cocktails. En laat je verrassen door de door draaiende guus. Ook staat er zondag weer een avond van de Lal gepland.
Zeker de moeite waard. Verder heb ik maar weinig te melden. Bij José is het de laatste tijd maar rustig zo ook met Roel Beekman, Of hebben zij het drukker als wat wij denken. Oja Piet bankers denk ook dat hij een auto heeft waar hij de maas mee over kan. Twee uur vast gezeten in de slijk in de zand weg bij de maas.

Nu zou je denken zijn vrienden helpen hem er wel even uit, maar nee hoor, de boertjes bellen wel 118 op de plaatselijke loonwerker te bellen.
Wel erg jammer dat dan ook drie keer moet om te snappen dat zij niet steeds het zelfde vrouwtje aan de telefoon hebben van 118.

Wist je dat_Prins_17-11-2010_2En hoe het met frank kuipers gaat……. ja het goede nieuws blijft maar uit. En de brieven van Sjan ( de moeder van frank ) worden met de week verdrietiger. Echt erg. Maar laten we maar blijven hopen. Meer kunnen we niet doen. En het is fijn om te horen dat de vrienden nu bij springen bj het installeren van hun nieuwe stal. Klassen Jongens.
Zo over naar de orde van de dag en zeg…..
kom gezellig langs Natuurlijk in altijd de gaafste.

Groeten en tot brightside