Cafe Bright Side

Sex met je ex

mei 2012

Sex met je ex dat is ook om een beetje door te flippe.. Frank vd schaaf die doet het heel anders. Mooi zo met je laptop op je bed.

Sex met je ex_1

Het gaat goed met alle liefde in de kroeg. Zo ook marlijn janssen Die zit maar achter Perry Swinkels aan. Zal toch wat minder moeten zeuren over Dirk. Jordy onze joker Zet de joker in op Michelle Kuijpers. Ralf vd Heuvel Gewoon 100 % Boer, Doet het de laatste tijd wel erg veel met Sanne Meulendijks. Maar die wil dan ook elk uur van de dag. Kotsende Flippo kan ook niets anders meer scoren dan zijn ontzettende lekkere Ex. Mathieu houdt wel van een potje met otjes. Wat zal Theun hier van zeggen. Rik Wiersema a.k.a Lee , Jonne met de grootste ballonnen van de hele wereld. Teminste dat was het enige wat er nog uit kwam maandag avond. Jose vd Eijnden trekt de laatste tijd wel heel erg veel op met Gijs Vinken. Rob Donkers en Maike zijn gespot in de zandweg bij Verlijsdonk. Helaas tegenwoordig een dood lopende weg. Niet te hopen voor de relatie van hun tweeën. Jip uit de Rips heb ik niet meer gezien op de TANDem. Spring maar achter op bij mij. Bram van diessen kan niet tegen ijs water. Bram niet meer gaan huilen he. Zsv is inmiddels kampioen maar goed dat zal niemand ontgaan zijn. Flippo een hang tafel is om aan gaan te hangen niet om hem op je knie te gooien. Eikeltje. Stan Damen & emma goevaerts. Het lijkt in de bright wel een liefdus golf aan de gang. Vandaar die verhoogde salmonella bacterie in deurne.

Sex met je ex_2

Zsv A1 heeft nog steeds kans op het kampioenschap. De familie verlijsdonk zit in groot helmond. Dat word voor Ronnie snorretje scoren. Een beetje jammer dirk dat marlijntje niet mee mag. Zo dat was het wel een beetje Op naar het lange feest weekend in de bright.

Groetjes en tot in altijd de gaafste