Cafe Bright Side

Winter in Nederland

januari 2009

Zo de feest weken zitten er op en de vakantie is voorbij zou je zeggen maar nee hoor elke dag zit mijn kroeg nog vol met bouwvakkers die ondanks de vorst niet kunnen werken. En dat kost handen vol geld ! Zelf piet paulisma was gisteren afgereisd naar de walsberg om daar de winterpret te komen bekijken. En natuurlijk heeft Simon donkers daar de regie in handen.

Zo was ik zelf zondag ook even in de peel gaan schaatsen , En ja hoor we konden het weer eens niet laten om de zwakke plekken van het ijs op te zoeken. Maar goed als het ijs bij rob en jan donkers houdt dan houdt het zeker bij ons. Goed even na de orde van de dag. Ik moet jullie nog bedanken dat jullie onze mooie kerstboom voor bij de kerk zo goed hebben laten staan. Wel jammer dat de onderste lampjes een keer gejat zijn maar laat ik maar hopen dat dit geen brightsideganger is. We hebben echt vele top feesten gehad in de bright de laatste tijd. Dus ik ga ze niet allemaal benoemen. We feliciteren natuurlijk bart vlemmix wel met zijn scooter. Ook Simon donkers is voor het eerst op pakjes avond bij de familie verlijsdonk mogen komen, wat hij daar heeft uitgepakt is voor mij een raadsel. Ook ik werd hier op een donderdag avond kompleet verrast door onze vaste kroeg gasten met geweldige cadeautjes.

Iedereen nog bedankt hier voor. Met Gijs Bankers als ik mij niet vergist in de naam ging het wel heel goed af toen hij met zijn vriendin aan het kussen was. Hij begon zelf te kotsen onder het zoenen. Nu dan heb je volgens mij een daglater een dubbele kater. Ook maike heeft weer een vriendje dat wij weer eens niet mogen weten. Vandaar dat we dat dan maar even vermelden in het wist u datje. Maike en Rob !!!!!!!!!! En Han lauwers is al zo ver dat hij al op het bruilof feest van de fam van leuken mag komen. Het gaat goed. Nick had dit weekend minder geluk hij had nummer 440. En die was nu net geen winnaar van de scooter. Echt jammer nick maar volgend jaar hebben we weer een jackpot. Ik vraag mij wel af wie nummer 101 had want die is zijn scooter niet op komen halen. Wel erg dom !! Rob donkers is vrijgezel en dat kunnen wij merken ook echt super zo als hij de laatste weken aan het feesten is. De oude rob is back !! met bas blijf het een fiasco En zo kan ik nog wel even door gaan. Zo de carnaval is op komst en dat komt goed. Hier en daar zijn zij al flink aan het bouwen. Ook de prinsen wagen waar adje en Anita op komen krijgt al aardig vorm al moet daar nog een hoop aan geschilderd worden. En zij mogen dankbaar zijn dat zij in de loods bij martijn Dirks terecht kunnen want dat is echt super. Zo’n bouw plek vind je nergens. Even een beetje sluip reclame maar bij martijn verkopen ze ook aardappelen het hele jaar door. De a1 kampioenen hebben winterstop het is maar niet te hopen dat zij afzwakken. Met een beetje geluk en goed voetballen is het mogelijk om misschien kampioen te worden maar de weg is nog heel erg lang en er komen nog veel slechte tegenstanders. Zo ik zou zeggen op naar de carnaval succes met het bouwen van jullie wagens, Zaterdag de grote apresski feest in d’n bright en zo feesten we elke week maar door tot zaterdag.
Groetjes café brightside Welkom in altijd de gaafste