Cafe Bright Side

Wist u datje 2023

mei 2023

2023 inmiddels.

Toch mer wer is een wist u datje.

Kriebels,
De lente kriebels zijn in volle gang volgens mij .
De carnaval al een tijdje achter de rug maar voor sommige nog steeds niet uit zijn hoofd.
Wat te denken van onze holsteiner meneer van neerven. Duikt hij te diep in de fles wodka, dan denkt hij hier weer in onze waterbak te moeten gaan liggen.
Het ijzer wordt heet gesmeed bij die man. Verdere details zal ik jullie maar besparen maar het is zaterdag aardig uit het handje gelope .
Tijd voor gewoon een bier doesje . Ook Mark vd Zanden is smoorverliefd , bij hem ook alle kriebels . zou hij zijn pienneke al gebruikt hebben .
Misschien wa rij platen gaan huren bij Aldenzee . Dan ff over de heer Aarts Robin wel te verstaan. Hij kan meer dan alleen een paar drum stokjes vast houden.
Reuze meevaller. Hoor hem nog schreeuwen Emma Emma Emma . Dan ff over die broers van emma . Ik dacht dat er maar 1 van rond liep . Nu schijnen het er toch twee te zijn .
Harrie hoe kan dat . Pleun daar in tegen is veel slimmer . Zij versierd gewoon drie stannen dat kan ook . Erg slim overigens. Ook jiff denkt nog steeds dat er niks kapot kan.
Vroeger ging hij om af te koelen nog een tijdje onder de douche zitten . Nu heeft hij om de have klap zijn hele handen vol met hechtingen. Waar hij overal inzit mag Joost weten.
In elk geval niet meer in de kantine . Schijnbaar zijn hele grote voeten ook te breken. Stan de bakker Die nie die wel die ok di straks di kan er wa van . Bas pleurtjes doet het slimmer .
Hij gaat terug naar zijn oude liefde . Beertjes, beertjes, beertjes. Hij denkt er ook nog schat rijk van te worden. Psv wint dan wel de beker maar didi blijft top scoorder. Ook knap .
Ja didi bedoel ik dan . Bas Hibrands blijft maar daten maar zet tot nu toe weinig zoden aan de dijk . Hoe komt dat Loes , Alicia en vele anderen .
Hoe dan ook het is nog ff lente. Laten we hopen dat het snel de goede kant op gaat met Bart vd Elsen . Beterschap .
Groetjes en tot BS . Tot volgende week met een nieuwe .