Cafe Bright Side

september 2019

Mooi najaars weertje . Het zonnetje schijnt . Ik ben van de week veel te weet gekomen hoe je een doel kunt bereiken . Zeker van sjimmie . Laat ik het op zijn zacht zeggen een door dacht plannetje . Maar ik moet zeggen petje af . Of bij Sjimmie beter gezegt haartjes in de plooi naar rechts . Ik dacht dat Loes wel een blijvertje zou zijn . Maar niks is minder waar . Opstapje zoals ik het nu begrijp naar de vriendin . Rinkel de Kinkel .
Unne Swinkels . Sjimmie moet zegge goed bezig . Dan even over de Bloemetjes. Misschien nu ik dit schrijf kan het al weer oud nieuws zijn en heeft jurre de volgende alweer aan de haak geslagen .sta er niet van te kijken.
Sins het uit is met zijn vaste vriendinnetje gaat onze jurre los . Twee drie in de week is vrij normaal . Maar als ik jurre moet geloven valt het allemaal reuze mee . En is juist onze bobbie ook zoek geweest op bakel kermis . Raar . Dacht toch echt dat het Jurre was . Jiff mag weer twee weken op bivak . Man man wat zullen we en top leger krijgen in nederland . In elk geval ik voel mij een stuk veiliger . Al had ik wel verwacht dat jiff mij in bescherming nam na al die beuken van bodhi op mijn rug . Maar goed onze bodhi gaat ook liever een potje voetballen dan dat hij het karwei af maakt . Het zou nie veel uitmaken maar nu hij zelfs met het voetballen nie scoort . Denk ik toch dat hij in elk geval de bloemetjes deze week niet heeft buiten gezet .
Misschien wel in het verkeerde gat . Zo zo kan hij wel weer op naar het weekend .
Groetjes tot brightside .