Cafe Bright Side

Wist u datje eind september

september 2019

Feest in Tent .

Pottenbakkers we hebben genoten .
Geweldige inzet vrijwilligers . Twas een skon feest ik hoop dat jullie er een beetje aan uit komen met alle kosten .  Hoe dan ook ik heb vrijdag en zaterdag genoten .  1 klein puntje van krietiek heb ik wel , als je zo’n grote feest tent hebt hou je natuurlijk de dorps brunch in de feest tent . Maar volgens Peter otten is het zondag ook een geslaagde dag geweest . Fijn om te horen .
Ook in de bright was het zaterdag volop feest . En zelfs onze prins Stan gaat er dit weekend weer met een prinsesje van door . Helaas geen naam, Elke keer hetzelfde. Man man dan ff over Zanger Bart echte PSVer . Het lijkt wel een fan van MMC weert ! Tis maar goed dat onze moeders de zuipertjes over het hele land komen halen

Hoe anders is dit met sjimmie . Nu de liefde oficieel is aangekondigd op facebook begint hij met de week meer te glunderen.

19 oktober hebben we feest in de bright . Dan bestaan we 24 jaar !
We laten dit niet zomaar voorbij gaan .  De 25ste carnaval komt er an kermis enz . Het hele jaar een extra tintje . En dan in oktober 2020 25 jaar brightside   !
De eerste grote naam aan artiest heeft al toegezegt . Hij zit volgend jaar ook 25 jaar in het vak . Ik zou zeggen zoek het ff uit .  Laat alle weetjes even weten hebben we volgende week weer een wist u datje .

Tot vanhetweekend tot vrijdag