Cafe Bright Side

Zin in een schaap na het stappen

november 2012

Zo dat je naar de kabab zaak gaat na een avondje stappen kunnen wij snappen. En dat dat dan nog lekker is ook. Al dat schapen vlees.
Maar helaas onze nieuwe prins Gijs neemt het wel heel erg letterlijk op.
Wat precies zijn bedoeling is geweest weet ik ook niet. Er is wel zo’n nummertje dat over schapen neuken gaat. Misschien wel de nieuwe carnavals hit van onze prins.

Zin in een schaap_26-11-2012

Wie zal het zeggen. Maar goed we kregen de laatste week ook wel weer erg goed nieuws te horen. Richard van Lieshout , hij heeft een nieuwe vriendin, dat slaat toch in als een bom.
Wel een heel erg passende naam heeft zijn vriendin. Granaten ?? Hoe krijg je ze toch weer gevonden Richart. De dames hebben zijn Sinterklaas feestje weer gehad. En Bart Verhees heeft er een puike show neer gezet afgelopen zondag middag voor de kleinste brightsiders.
Hebben we verder nog roddels. Eigenlijk niet veel, we krijgen een bijzondere feest maand december met vele hoogte punten. Wil jij al kaarten voor de robuuste mannen avond dan kun je deze bestellen op tiketsdeurne.nl Elke donderdag staat onze Bobbie achter de bar. En hij zet het weekend vast zachtjes in dan. W Bier op donderdag 1 euro tussen negen en half elf !!

Groetjes en tot in altijd vernieuwend de gaafste.