Cafe Bright Side

Een raar verhaal

november 2012

Fiets van Bart Pleurtjes gevonden bij café van d Putten.
Ja het blijven roddels de ronde in gaan over bart pleurtjes.
Hoe komt de fiets van Bart daar terecht. Omstanders hebben Bart zien vertrekken op de fiets met een nog onbekend meisje. Het moet zo rond de klok van 3 uur half 4 geweest zijn. Volgens Kenny, onze dj , schijnt het te gaan om Kim Aldenzee. Bart ontkend alle feiten en zeg vanaf 3 uur niks meer te weten als dat hij die zondag ochtend zo rond de klok van 6 uur in bed lag. Wie meer weet laat het even weten. Het zal toch niet zo zijn dat hij voor heel wasberg beton heeft staan draaien. Flippo daar in tegen, daar is helemaal niks meer van te volgen. Ook hier schijnt het te gaan om een Kim, een Noortje en een Klaartje.
Ja die flippo schijnt er wel raar mee te weten de laatste tijd. Maar Flippo hoe zit dat dan met het Jokertje. Ook Bas Elbers heeft de schrik van zijn leven mee gemaakt. Hij was aan het oppassen bij een onbekende family van Chirstel van de Broek. Nu is even er bij gaan liggen dacht Bas Elbers. Eenmaal lekker op de bank wachtend op Christel komt de oom van Christel de kamer binnen. OOOO sorry was mijn dart pijlen vergeten. He waar kennen wij elkaar van vraagt hij aan Bas. Ik zou niet weten zei bas. Maar intussen wist hij maar al te goed dat het de man was waar men een weekje er voor zo vriendelijk tegen gedart had.
Wie meer weet van deze vreemde verhalen kan altijd een mailtje sturen naar info@cafebrightside.nl .
Groetjes en tot op het prinsenbal waar we afscheid nemen van Ronnie en het Jokertje en de geel zwarte rakkers.
Aanstaande zaterdag neemt Gijs Vinken het Tegen Bart Pleurtjes op wie de strijd aan gaat van hun groep tegen de andere kandidaten.
Angelo de bakker help Bart niet aan een overwinning.

Groetjes en tot in altijd de gaafste.