Cafe Bright Side

Een vol programma

oktober 2012

Een vol programma de komende week dus tot brightside zou ik zeggen. Zo even wat roddels. Mathjeu heeft ook weer eens gescoord . Niet op het voetbal veld maar in de kroeg .sofietje is de gelukkige . Van berlo is baasje boven alles .

Marieka Biemans dat zijn de roddels van steven . En kenny blijft verliefd .is met geen mogelijkheid !te bereiken als hij op bezoek is bij zijn vriendinnetje .

En wat te denken van maike en rob. Straalend verliefd die maike . Maar goed Karin bennenbroek slaat echt alles . Is zij twee maanden geleden nog verliefx op Anita Meulendijks. Gaat zij deze week verliefd op vakantie naar eenvriendje in marokko. Kaat je hebt groot gelijk .

Z’o’n knapperd zou ik ook eens gaan kijken. Als hier maar geen Addertje onder het gras zit. Ik hoop dat je begrijpt dat het thuisfront zich toch een beetje zorgen maakt . Hoe dan ook fijne vakantie . Jokertje en flippo hebben binnenkort beter nieuws de twee dikke vrienden ( flippo is niet bij jordy weg te slaan ) hebben een inloop feesje geregeld in de bright .

Zijn gaan haren lichjes overdoen als ik hun moet geloven .Dan even over niels en evi. Kots niels niet de hele zaal onder dan wordt evi wel onder of vol gekots .

Maar goed dat weet ik dan ook niet .

Groetjes en tot van het weekend we gaan er weer een feestje van maken !!!