Cafe Bright Side

Het eerste van 2012

februari 2012

Zo zo 2012 is begonnen.
Met het jokertje en onze prins ron gaar het wel goed komen.
Zeker op de kolderavond was het weer lachen gieren brullen.
Tenminste Anita meulendijks hoorde we geregeld even brullen als zij een naam voorbij hoorde komen van zijn vrindinnetjes. Aanstaande zondag neemt prins Ron het op tegen prins lourenz. Het is een tijdje geleden dat we een wist u datje geschreven heb Dus wordt het weer eens hoog tijd voor alle roddels. Wat te denken van Rob Frank en voor de afwisseling Vincent vd Mortel. Zij laten geen hotel kamer heel in oostenrijk. Mark kuipers die aanstaande zaterdag 30 jaar wordt.
Het Jokertje de carnavals hit van de bright gaat scoren met zijn trompet.
Al moeten we dat nummertje nog wel maken.
Bobbie Rovers die echt alleen maar meiden fotografeert. Het carnavals programma volgende week op de site komt. Niels Thiellen niks verteld over zijn vriendin.
Het Erg stil is bij onze bar man Ralf. We weer een geweldig boerenbruidspaar hebben. Dat dit Twan de Brulpijp EN Leny Schotelvet is, ( Twan Hendriks & Leny Gooren. . Geweldig wat een verrassing. Ik had bijna om een vat bier gewed dat het willem van deursen De bruidegon zou zijn. Maar goed mij hebben ze ook wel eens tuk.
Ik zou zeggen tot het weekend met onze pullen en de snow party. En Niet vergeten het voorproefje van de carnaval De Prinsen Party. Zondag 12 februari de wagen bouwers vaanaf 18.00 uur gratis soep i friet en frikandellen..

Tot brightside in altijd de gaafste. !!