Cafe Bright Side

Wist U dat

februari 2012

Nu de carnaval is weer achter de rug.
Het is dan ook weer bijzonder gezellig geweest. Ook prins Ron en het jokertje Jordy Swinkels hebben er weer een Feest van gemaakt.
Klasse Geel zwarte rakkers.
We zijn bijzonder trots op jullie.
Als zit kim cornelissen onze joker wel heel erg op de hielen.
Wel jammer voor Flippo hij heeft het zo goed voor.
Ook Vera vd Kant en Ralf vd Heuvel hebben zo zijn eigen geheime relatie.
Met Dirk en Marlijntje gaat het al maanden goed.
Tot ergernis van de hele bar hier op zaterdag middag.
Of niet Basje.
Ook Rob van Berlo is aan de scorende hand.
En onze Niels thielen die stuurt zijn vriendinnetje loesje op vakantie om hoge bomen te scoren in de boomgaarden van ……. Zoek het maar uit hij laat geregeld zijn telefoon liggen in de bright.

Toch wil ik nog even terug komen op de carnaval. Ik vind het bijzonder jammer dat onze jeugdige carnavalsvierders die ook graag een biertje pakken in de optocht, zoals iedereen langs de optocht een biertje pakt niet hebben meegedaan in de Zeilbergse optocht.

Hier moeten we echt wat aan gaan doen. Ik Probeer een afspraak te maken met onze burgemeester. Dit kan niet de bedoeling zijn van de pottenbakkers. Verder is het onverantwoord dat onze carnavalswagens kilometers moeten rijden om aan een optocht mee te kunnen doen.

Er is ook dit jaar gelukkig niks gebeurt. Het is wel bijzonder mooi dat jullie elders nog wel carnaval hebben kunnen vieren zoals wij dat gewend waren. Ook de groepen zoals Vc gekkenwerk en de geel zwarte rakkers die wel mee aan onze optocht hebben gedaan bijzonder bedankt. Voor mij waren jullie de nummers 1 en twee in de optocht. Wat een inzet door jullie. Ook de wagen van velamonte en theo donkers waren van bijzonder hoge kwaliteit.
Verder wil ik iedereen bedanken voor de geweldige carnaval.

Groetjes en tot in altijd de gaafste Zorg er voor dat je een kaartje hebt voor de meest geweldige band Menphis Maniacs Tot brightside